güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ERDEK’TE BAYRAM YOĞUNLUĞU HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

ERDEK’TE BAYRAM YOĞUNLUĞU HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 10:57
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
ERDEK’TE BAYRAM YOĞUNLUĞU HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Balıkesir'in Erdek ilçesi, Ramazan Bayramı tatili süresince eşsiz güzellikleriyle binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

Dokuz günlük bir mola vermek isteyenlerin tercihi, turizm cenneti Erdek oldu. Bayram tatili boyunca, özellikle Erdek ilçe merkezi ve çevresindeki Narlı, Ocaklar, İlhan, Doğanlar, Turan ve Ormanlı gibi kırsal mahalleler, tatil için ideal noktalar olarak öne çıktı.

Rezervasyon yapan tatilciler konaklama sorunu yaşamazken, son dakikada karar veren pek çok kişi ise kalacak yer bulmakta zorlandı. Bandırma-Erdek yolunda bulunan Edincik Altı sahilde deyim yerindeyse "İğne atsan düşmez" bir kalabalık vardı. Ramazan Bayramı’nda yaşanan yoğunluk, Erdek’te yaz aylarını aratmayacak derecede olurken bu durum drone ile havadan görüntülendi.

Tatilciler, karavanları veya şahsi araçlarıyla sahile akın ederek güneşin ve denizin tadını çıkardı. Bayram tatili dolayısıyla hem Erdek merkezi hem de kırsal mahalleleri büyük bir doluluk yaşarken, turizmciler ve esnaf bu durumdan memnun kaldı. Esnaf gelen misafirlerin yoğun ilgisine ev sahipliği yaptı.

Erdek’te hava sıcaklığı 23 dereceye ulaşırken, merkez ve kırsal mahallelerdeki koylara yerleşen karavanlar, eşsiz güzelliğin tadını çıkarttı. Doluluk nedeniyle Erdek'te trafik zaman zaman sıkıntı yarattı. Erdek'e girişte uzun araç kuyrukları oluştu ve otopark yetersizliği göze çarpan sorunlardan biri oldu. Bu yoğun ilgi, Erdek'in turizm potansiyelini bir kez daha gözler önüne sergilenirken tatilciler için vazgeçilmez bir yer haline geldiğini kanıtladı. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.