güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ENGELİME RENK VER DERNEĞİ’NDE YENİDEN ÇALIŞKAN DÖNEMİ

Santral Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Bandırma Engelime Renk Ver Derneği’nin Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan Nercü Çalışkan olarak seçilirken Dernek Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu da belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 09:30
Kaynak: Selin Girgin
https://www.bandirmayasam.com.tr
ENGELİME RENK VER DERNEĞİ’NDE YENİDEN ÇALIŞKAN DÖNEMİ

Bandırma Engelime Renk Ver Derneği, Olağan Genel Kurulu Santral Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Divan Kurulu’nda, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Adıgüzel, Kadın Dayanışma Derneği (KDD) Başkanı Nilgün Germiyan, Metin Turan ve Pınar Demirişler yer aldı. Tek liste gidilen seçimde Nercü Çalışkan yeniden Engelime Renk Ver Derneği Başkanı olarak seçildi. Derneğin Yönetim Kurulu’nda Canan Ok, Recep Çalışkan, Gül Mandacı ve Hatice Serap Kızılkaya yer aldı. Denetim Kurulu’na ise Halime Gündoğan, Burak Uğur ve Cem İlhan getirildi.

“SAMİMİYET VE ÖZVERİ İLE YÜRÜDÜĞÜMÜZ GÖREVİMİZDE AYNI ŞEKİLDE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Yapılan seçimin hayırlı olmasını dileyerek aynı özveri ile çalışmaya devam edeceğini belirten Bandırma Engelime Renk Ver Derneği Başkanı Nercü Çalışkan,  “Bizlere yola çıktığımız ilk günden beri güvenip, bu göreve layık gören üyelerimize teşekkür ederiz.  Oylarınızla seçilen Yönetim ve Denetim Kurulu olarak özveri, tevazu, samimiyet ve gayretle yürüdüğümüz bu görevde bundan sonraki süreçte de aynı şekilde yürümeye devam edeceğiz. Derneğimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek sevgi, saygılarımızı sunuyoruz.” dedi. /Selin Girgin

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.