güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ELEKTRİKLİ SCOOTER İLE TEHLİKELİ YOLCULUK

Bandırma'da Atatürk Caddesi üzerinde yaşanan ve akıllara durgunluk veren bir olay, vatandaşların ve yetkililerin dikkatini çekti.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 08:20
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
ELEKTRİKLİ SCOOTER İLE TEHLİKELİ YOLCULUK

Atatürk Caddesi'nden, Liman AVM istikametine giden, tek kişi kullanımı için uygun olan ve tasarlanan elektrikli scootera binen iki kişinin trafikteki tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına yansıdı.
2023 yılının başından beri hizmet veren elektrikli scooterlar, şehir trafiğini olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Atatürk Caddesi'nde kaydedilen bu son görüntüler, mevcut sorunları daha da gözler önüne serdi. Liman AVM istikametine ilerleyen iki arkadaş, tasarım itibarıyla sadece tek kişilik olan bir scooterı, kurallara aldırış etmeksizin tehlikeli bir şekilde kullandı.
Elektrikli scooterların maksimum hız limitinin 50 kilometre olduğu bilinmesine rağmen, bu taşıtların kurallara uygun kullanılmaması adeta kazalara davetiye çıkarıyor. 

Cep telefonu kamerasına yansıyan tehlikeli yolculuk kent sakinlerinin de tepkisini topladı. Vatandaşlar, scooter kullanımı konusunda acil önlem alınması gerektiğini ifade ediliyor.

Kentteki trafik yoğunluğu içinde, özellikle gençler ve çocuklar tarafından dikkatsizce kullanılan elektrikli scooterlar, kazalara yol açma potansiyeline sahip. Yetkililerin, scooter kullanımıyla ilgili yeni düzenlemeler  yapması ve önlem alması bekleniyor. 

Yaşanan olaylar Bandırma'da elektrikli scooter kullanımıyla ilgili yasaların ve kuralların gözden geçirilmesi gerektiğini bir kez daha gündeme getirdi. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.