güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

EĞİTİME ADANMIŞ BİR HAYAT

Okul öncesi eğitim öğretmenliği bölümünden mezun olan Erdekli Seher Eroğlu, pandemi sürecinde çocuk kitapları konusunda aldığı eğitimlerle bilgisini geliştirerek, "Çocuk Yüreğimdeki Vatan" isimli kitabı kaleme aldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 08:15
Kaynak: Oğulcan Bölükbaşı
https://www.bandirmayasam.com.tr
EĞİTİME ADANMIŞ BİR HAYAT

Seher Eroğlu, 16 Ocak 1980 tarihinde Erdek’te doğdu. Eğitim yolculuğuna Anadolu Üniversitesi'nde Okul Öncesi Eğitim Öğretmenliği bölümünden mezun olarak başlayan Eroğlu, uzman öğretmen unvanıyla kariyerinde önemli bir yere sahip oldu. Eğitim ve yazarlık alanlarında başarılar elde eden Eroğlu, mesleği boyunca eğitim sektörüne değerli katkılar sundu.

2001-2007 yılları arasında köylerde usta öğretici olarak görev alan Eroğlu, bu süreçte okul öncesi eğitim konusunda önemli deneyimler kazandı. Ayrıca, iki yıl süreyle özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde bireysel dersler verdi. 2009 yılında Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki Işıklar beldesine atanan Eroğlu, burada dört yıl boyunca çeşitli eğitim projelerine liderlik etti. 2013-2021 yılları arasında Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki iki farklı okulda görev alan Eroğlu, 2021'de memleketi Balıkesir'e dönerek Manyas ilçesindeki görevine devam etti.

Pandemi sürecinde çocuk kitapları konusunda aldığı eğitimlerle bilgisini geliştiren Eroğlu, "Çocuk Yüreğimdeki Vatan" isimli kitabı kaleme aldı. Bu eser, okul öncesi hazırlık sınıflarından başlayarak ilkokul öğrencilerine ve yetişkinlere kadar geniş bir okuyucu kitlesine hitap ediyor. Eroğlu'nun kitabı, okuyucularına neşeli ve düşündürücü anlar sunmayı vaat ediyor. Eğitimcilik kariyeri boyunca çeşitli seminerler ve eğitim programlarına katılan uzman öğretmen Seher Eroğlu, eğitim dünyasına değer katma misyonunu sürdürüyor. /Oğulcan Bölükbaşı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.