güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Edremit’in başkanı ilkokul öğrencisi Taşkıran oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, başkanlık koltuğunu ilkokul öğrencisi Begüm Taşkıran’a devretti.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 13:45
Kaynak: Mihriban Nur Uysun
https://www.bandirmayasam.com.tr
Edremit’in başkanı ilkokul öğrencisi Taşkıran oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın geleneklerinden biri Edremit’te de gerçekleştirildi. Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, bayram dolayısıyla başkanlık koltuğunu Karagözoğlu İlkokulu öğrencisi Begüm Taşkıran’a devretti. Öğrenci Begüm Taşkıran, Başkan Mehmet Ertaş’a çiçek takdim etti. 

Öğrenci Taşkıran’ın  önerilerini dinlediklerini belirten Başkan Ertaş, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğumu Karagözoğlu İlkokulu öğrencisi Begüm Taşkıran’a devrettim. Kendisinin proje, öneri ve taleplerini dinledik; temiz bir Edremit için verdiği talimatları yerine getirdik. Begüm'ün pırıl pırıl bakan aydınlık yüzü içimi umutla doldurdu. Söz vererek yola çıktığımız gibi, sizlere güzel yarınlar hazırlamak için var gücümle çalışacağım çocuklar. Hepinizi gözlerinizden öpüyor, bayramınızı kutluyorum.” dedi./Mihriban Nur Uysun

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.