güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP BANDIRMA İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, milletvekili aday adayı olmak için 3 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2022 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2022 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
CHP BANDIRMA İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

CHP Genel Merkezi’nin il ve ilçe başkanlıklarına 22 Kasım’da gönderdiği genelgede, milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanlarının istifa dilekçelerini 26 Aralık'a kadar parti genel sekreterliğine iletmeleri istenmişti.

CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç da yazılı basın açıklaması ile milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Panç, yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Partim ve kimliğim olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde aktif olarak sürdürdüğüm Bandırma İlçe Başkanlığı görevini Bu gün partili yoldaşlarıma devrederek, yeni bir yolculuğa başlıyorum.

Şehrimin çıkarlarını, kamunun çıkarlarını önceleyerek; her derdim var diyenin yoldaşı olmak, Türkiye Cumhuriyeti’nde eşi görülmemiş bu talan ve sindirme döneminde de her pankartın, her barikatın içinde olmak gayretiyle sürdürdüğüm bu görevi hayatımın en büyük onurlarından belki de en önemlisi olarak görüyorum.

Partimiz Cumhuriyet Halk Partisi ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasal hattı doğrultusunda, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe başka bir görevle hep birlikte yürümek için adayım. Bu sebeple partimizin aday olacak İl ve İlçe Başkanları için belirttiği ve istediği dönemde bu adımı atma kararını aldım.

7 Ocak Günü, tüm yoldaşlarımı ve hemşerilerimi şimdiden Barış Manço Kültür Merkezi’ne, adaylık sürecimi paylaşmak ve değerlendirmek için bekliyorum şeklinde yazılı açıklamada bulundu. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.