güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİLİNÇLENDİRİCİ TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİLİNÇLENDİRİCİ TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 00:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BÜYÜKŞEHİR’DEN BİLİNÇLENDİRİCİ TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ

“Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası” kapsamında Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda birçok etkinlik gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için bilinçlendirici trafik eğitimleri ile yarışmalar düzenleyerek onların eğlenirken öğrenmelerini sağladı.

Bu yıl 4-10 Mayıs günleri arasında kutlanan “Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası” kapsamında; Balıkesir Valiliği koordinesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda birçok etkinlik düzenlendi. Karesi ilçesi Paşaalanı Mahallesi’nde 10 bin 36 metrekarelik alan üzerinde bulunan eğitim parkında, Büyükşehir Belediyesi’nin deneyimli personeli tarafından; okul öncesi, ilk ve ortaokul öğrencilerine trafik eğitimleri verildi. Ayrıca çocukların eğlenirken öğrenmesi amacıyla birçok yarışma da düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, tüm çocuklara trafik kuralları ile ilgili öğretici olması amacıyla hediyeler dağıttı.

‘TRAFİK KURALLARINA DUYARLI BİR NESİL YETİŞECEK’

Vali İsmail Ustaoğlu ile birlikte alanda bulunan çocuklarla ilgilenen ve etkinliklere katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir’de trafik kurallarına duyarlı bir nesil yetiştirmeyi hedeflediklerini söyleyerek “Çocuklarımız için eğitici ve öğretici olan tüm etkinlikleri çok önemsiyoruz. ‘Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası’ kapsamında düzenlediğimiz etkinliğimizde çocuklarımız hem eğlendi hem öğrendi. Gelecekteki trafik sorunlarının erkenden azaltılması için etkinliklerimize her zaman devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.