güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Burhaniye'de satranç oyuncuları madalyalarını aldı

Burhaniye Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Satranç Turnuvası’nda kazananlar madalyalarına kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Burhaniye'de satranç oyuncuları madalyalarını aldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Burhaniye Belediyesi tarafından Satranç Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya katılan toplam 70 sporcu, Ahmet Akın Kültür Merkezi'nde 8 Yaş, 10 yaş, ve 14 yaş olmak üzere 3 kategoride iki gün boyunca  yarıştı. Kazananların madalyalarına kavuştuğu ödül törenine Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Başkan Yardımcısı Ayten Tuna katıldı. 

Turnuvada 8 Yaş kategorisinde 1. Mustafa Burak Erkan, 2. Efe Eruzunlar, 3. Poyraz Koç oldu. 10 Yaş kategorisinde 1. Yusuf Eren Mumcu, 2. Umut Tezemir, 3. Burak Tuna Özkaya oldu. Turnuvanın son kategorisi olan 14 Yaş kategorisinde ise çekişmeli geçen satranç müsabakalarında 1. Kasım Çağan Bozkurt, 2. Mert Uzun, 3. Ömer Yaşar sıralaması ile tamamlandı. Kazanan sporculara madalyaların takdim eden Başkan Deveciler, “Satrancın kişisel gelişimdeki öneminin farkındayız, genç beyinlerimiz için her zaman olduğu gibi satrancı desteklemeye devam edeceğiz. Bugün müsabakalarını galibiyet ile taçlandıramayan çocuklarımız üzülmesin. Bu atmosferi yaşayıp, deneyim kazanmak da çok güzel. Bu oyunun kaybedeni yok. Tüm çocuklarımızın devletimize faydalı hizmetler vereceğini temenni ediyorum. Katılım sağlayan tüm satranç severlere ve ailelere teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.