güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BELEDİYENİN DÜZENLEDİĞİ PAYDAŞLAR ÇALIŞTAYINA BÜYÜK İLGİ

Bandırma Belediyesi olarak düzenlenen 2023 Performans Programı Hazırlıkları Çalıştayı, Muhtarlar Çalıştayı sonrasında dünkü Paydaşlar Çalıştayı ile sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2022 01:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2022 01:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BELEDİYENİN DÜZENLEDİĞİ PAYDAŞLAR ÇALIŞTAYINA BÜYÜK İLGİ

Şehirdeki paydaşların büyük çoğunluğunun başkan ya da yönetim kurulu üyesi seviyesinde katılım gösterdiği çalıştaya ilgi büyüktü.

Başkan Tosun, “Bandırma Kabına Sığmayan Bir Kent”

Çalıştay sonunda açıklama yapan Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun: “Bandırma Belediyesi olarak şehir yönetim tarihinde bir ilke imza atarak, tüm şehir paydaşlarımızın katılımıyla; 2023 Performans Program Hazırlıkları Çalıştayı düzenledik. Çalıştayın ilk gününde Bandırmamızın 55 güzide mahallesinin değerli muhtarlarıyla bir araya geldik. Bugün de kamu kuruluşları, STK’lar, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, esnaf ve meslek odaları gibi tüm şehir paydaşlarımızla Bandırma’yı ve gelecekle ilgili talep ve önerileri konuştuk. Oldukça özgün fikirler ve önerilerin dile getirildiği çalıştayda çok yararlı bir beyin fırtınası oluşturduk. Bandırma kabına sığmayan bir kent. Katılım gösteren ve özgürce fikir ve önerilerini sunan, Bandırma’nın geleceği adına sorumluluk almaktan kaçınmayan tüm şehir paydaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bandırma hepimizin. Birlikte karar verecek, birlikte yöneteceğiz” dedi.

Ayrıca Bandırma Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Bizler de Bandırma Belediyesi olarak muhtarlarımız ve tüm şehir paydaşlarımıza katılımları ve değerli katkıları için çok teşekkür ediyoruz. Çalıştay sonuçlarını kısa sürede sevgili halkımızla paylaşacak, tüm şehir paydaşlarımıza ve muhtarlarımıza da rapor halinde ulaştıracağız.” bilgisi verildi. /Melek Babacan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.