güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BAÜN’de, Akademisyenlere ödüllleri takdim edildi

BAÜN’de gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Ödül ve Akademik Teşvik Ödül Töreni”nde toplamda 11 akademisyen akademik ödül töreni kapsamında ödül, 72 akademisyen ise akademik teşvik ödülleri kapsamında belge takdim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BAÜN’de, Akademisyenlere ödüllleri takdim edildi

Balıkesir Üniversitesi’nde (BAÜN) “2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Ödül ve Akademik Teşvik Ödül Töreni” düzenlendi. Törene; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Balıkesir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, BAÜN Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, senato üyeleri, Balıkesir Üniversitesi Vakfı Başkan Vekili Ziyaettin Tan, ödül alan öğretim üyeleri ile akademik ve idari personel katıldı. BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonu’nda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törenin açılış konuşmasını, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu yaptı. Üniversite olarak akademik gelişimin ve ilerlemenin önemini vurgulayan Oğurlu, üniversiteye ve akademik dünyaya katkısı olan BAÜN akademisyenlerinin ve öğrencilerinin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek yapılan çalışmaları desteklemeye devam edeceğini vurguladı. Üniversitede son bir yıl içinde yaşanan ilerlemelerin örneklerini anlatan Oğurlu, ödül alan akademisyenleri tebrik etti. 

Ardından BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurluve BAÜN Vakfı Başkan Vekili Ziyaettin Tan, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında Akademik Ödül alan öğretim üyelerine plaket ve ödüllerini takdim ederken Akademik Teşvik Ödülleri kapsamında birimlerinde ilk üç sırada yer alan akademisyenlere ise belge takdim etti. 11 akademisyen akademik ödül töreni kapsamında ödül alırken, 72 akademisyen ise akademik teşvik ödülleri kapsamında belge aldı. Program, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun Vakfı Başkan Vekili Ziyaettin Tan’a destekleri dolayısıyla teşekkür ederek plaket takdim etmesiyle sona erdi. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.