güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN YARDIMCILARINA ZİYARET

BAŞKAN YARDIMCILARINA ZİYARET

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 21:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 21:11
Kaynak: Serhat Barış  
https://www.bandirmayasam.com.tr
BAŞKAN YARDIMCILARINA ZİYARET

Marmara Medya Grubu bünyesinde yayın hayatına devam eden; Marmara Televizyonu-Yaşam Gazetesi-Genç FM-www.bandirmayasam.com.tr internet haber sitesi yöneticileri ve çalışanları, yeni göreve gelen Bandırma Belediye Başkan Yardımcılarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yeni göreve gelen Belediye Başkan Yardımcıları Cemal Adıgüzel ve Niyazi Yeloğlu'na ziyarette bulunan Marmara Medya Grubu yöneticileri ve çalışanları başkan yardımcılarına hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette, belediyeye alışma sürecinde olduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Adıgüzel, göreve gelmeleriyle birlikte hız kesmeden çalışmalara başladıklarını belirtti. Bandırma'ya hizmet etmek için çok çalışacaklarını vurgulayan Adıgüzel, "Birlikte çalışacağız, birlikte yol yürüyeceğiz. Bandırma için hep birlikte olacağız." dedi.

Belediye Başkan Yardımcıları Cemal Adıgüzel ve Niyazi Yeloğlu, Marmara Televizyonu-Yaşam Gazetesi-Genç FM-www.bandirmayasam.com.tr internet haber sitesi yöneticileri ve çalışanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. /Serhat Barış

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.