güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN TOLGA TOSUN HER ÇARŞAMBA VATANDAŞLARI DİNLİYOR

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun her Çarşamba günü yapılan Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2022 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2022 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BAŞKAN TOLGA TOSUN HER ÇARŞAMBA VATANDAŞLARI DİNLİYOR

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, her Çarşamba gününü vatandaşlara ayırıyor. Belediye Başkanı Tolga Tosun, bu Çarşamba düzenlenen Halk Günü’nde de yine vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Konu ile ilgili konuşan Belediye Başkan Tolga Tosun, “Yoğun programlarımız nedeniyle görüşemediğim vatandaşlarımızla Çarşamba günlerinde görüşmeye, istek ve taleplerini, dertlerini dinlemeye ayırıyorum. Amacım görüşmek isteyen herkesle görüşebilmek. Bu yıl içinde hizmete aldığımız Çağrı Merkezimiz aracılığıyla hazırladığımız programımızla bütün talepleri yanıtlamak gayretindeyiz. Hizmet makamında olduğumuzu hiç unutmadan görevimizi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz..

Vatandaşlarımızın bizlerden istek ve taleplerini dinledik. İmkanlarımızın el verdiği ölçüde her vatandaşımızın sorununu çözüyor ya da çözüm yolu buluyoruz. Yoğun geçen güzel bir Çarşamba günü oldu. Ziyaret eden tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum,” dedi. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.