güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN MİRZA İLE YENİ DÖNEMİN İLK TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN MİRZA İLE YENİ DÖNEMİN İLK TOPLANTISI YAPILDI

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 11:13
Kaynak: Mihriban Nur Uysun
https://www.bandirmayasam.com.tr
BAŞKAN MİRZA İLE YENİ DÖNEMİN İLK TOPLANTISI YAPILDI

Bandırma Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Dursun Mirza ve yeni belediye meclis üyeleri ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Bandırma Belediyesi'nin 2024-2029 döneminin ilk toplantısı 7 Nisan Pazar günü gerçekleştirildi. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza başkanlığında yapılan toplantıda komisyonlar ve divan katipleri belirlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Mirza, "Sorumluluk isteyen bu göreve beni ikinci kez getiren Bandırma halkına çok teşekkür ediyorum. Yeni seçilen Meclis Üyesi arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kendime ve meclis üyesi arkadaşlarıma güveniyorum. Bu mecliste demokrasi olacak. Ben bu dönemde çok güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. İnanıyorum ki bu meclis çok başarılı olacak. Parti gözetmeden Büyükşehir Belediye Meclisi'nde de burada da çok güzel hizmetler yapacağız. Net olacağız. Yanlışa yanlış diyeceğiz ve şeffaf açık ve net bir başkanlık vaat ediyorum." dedi.

Komisyon Üyeleri Oylama ile Seçildi

16 gündem maddesi görüşülen toplantı geçmiş toplantıya ait tutanağın okunmasıyla devam etti. Meclis 1'inci Başkan Vekili Şerafettin Engüder olurken ve 2'nci Başkan Vekili Tuğçe Karaçay 2 yıl görev yapmak üzere gizli oylama ile seçildi. Meclis Divan Katipleri olarak 2 yıl görev yapmak üzere Betül Agen ve Burak Uğur asil olarak seçilirken yedek üyeler olarak Elif Didem Çidem ve Volkan Pektaş gizli oylama ile seçildi. Encümen üyesi olarak ise 1 yıl görev yapmak üzere Sami Türkmen, Erhan Elmastaş ve Betül Agen seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonu ise Erhan Elmastaş, Atilla Atakay, Elif Didem Çidem, Eşref Kasapoğlu ve İsmail Hakkı Bildik açık oylama ile seçildi. Tarife Komisyon Üyeleri olarak Münir Dilek, Hakan Hulusi Kaya, Bilgen Süngü, Hakan Özgür ve Oya Yücel seçildi. İnceleme ve Araştırma Komisyonu üyeleri olarak Canset Sevim, Ozan Tüm, Burak Uğur, Yiğit Bilten ve Oya Yücel seçildi. İmar Komisyonu üyeleri olarak Şerafettin Engüder, Cemal Adıgüzel, Mehmet Güneş, Abdullah Çolak ve Cumhur Geçici seçildi. Kıymet Takdir Komisyonu üyeleri olarak Sami Türkmen, Vedat Demir, Kadir Kalbişen, Göksel Karlahan ve Mehmet Doğan seçildi. Marmara Belediyeler Birliği'nde Bandırma Belediyesi'ni temsil etmek üzere Erhan Elmastaş ve Cemal Adıgüzel seçilirken yedek üye olarak Bilgen Süngü seçildi. Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği'nde Bandırma Belediyesi'ni temsil etmek üzere Niyazi Yeloğlu, Volkan Pektaş ve Murat Karakoyun, yedek üyeler olarak Bilgen Süngü ve Kadir Kalbişen seçildi. Türkiye Sağlıklı Kentler Belediyeler Birliği'nde Bandırma Belediyesi'ni temsil etmek üzere Tuğçe Karaçay ve Elif Didem Çidem seçildi.

Bir sonraki meclis toplantısının 7 Mayıs Salı günü saat 18.00’de yapılmasına karar verildi. /Mihriban Nur Uysun

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.