güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Günüç Olağanüstü Toplantıya Davet Edildi

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkezi’nde şube başkanları ile olağanüstü yapılacak toplantıda, Kurban Bayramı ikramiyesi ve TÜFE ile ilgili önemli konular görüşülecek.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2019 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2019 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Başkan Günüç Olağanüstü Toplantıya Davet Edildi

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkezi’nde şube başkanları ile olağanüstü yapılacak toplantıda, Kurban Bayramı ikramiyesi ve TÜFE ile ilgili önemli konular görüşülecek.

Türkiye Emekliler Derneği Bandırma Şube Başkanı Mitat Günüç,” Her yıl 3 ayda bir genel merkezde 110 şube başkanının başkanlar kurulu toplantısı yapılıyor. Bu toplantı önümüzde Kurban Bayramı olduğu için olağan üstü bir toplantı olacak. Kurban Bayramı’nda verilecek olan ikramiyenin artışıyla ilgili bir talebimiz olacak. Ayrıca TÜFE ile ilgili bazı kararları yönetim kurulu, başkanlar kurulu alıp TÜFE ile ilgili olan teklifimizi sunacağız” dedi. Günüç, şube başkanlarının buna benzer şubeleriyle ilgili bazı konularda fikirlerinin alınacağını da belirterek,  “en önemlisi verilecek olan ikramiyenin artışıyla ilgili yapacağız talep ve TÜFE ile ilgili alacağımız paranın biraz daha makul bir seviyeye çekilmesidir” ifadesinde bulundu.

Üyeler bize “bıçak kemiğe dayandı, lütfen hakkımızı arayın” diyorlar

Günüç” Eskiden faturaları topladığımızda faturaların bedelinin karşılığında bize bir ücret ödenirdi. Onu şuanda sadece sosyal yardım diye veriyorlar ama miktarı yüzde 3, yüzde 4 arasında geçiyor. Aslında bunun miktarının 8 veya 9 olması gerekiyor. O zaman TÜFE az bile olsa burada yapılacak artışla ikisi birbirini dengelemiş olacak. Önümüzdeki haftanın sonunda döndüğümüzde yine inşallah iyi bir haberle döneriz. Kurban Bayramı’nda gerçekleşmesini istediğimiz artış en az yüzde 50 oranındadır. Biz geçen Ramazan Bayramı’nda teklif ettik. Genel Merkezin en az bin 250 lira olması teklifinde bulunmasına rağmen bir değişiklik olmadı. Bu defa bıçak kemiğe dayandı. Lütfen hakkımızı arayın diye herkes bize gelip ya da arayıp bu teklifleri yapıyorlar.” /Ahmet Türkmen-Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.