güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN ERTAŞ’TAN GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda bölgede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2025 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2025 11:30
Kaynak: Bülten
https://www.bandirmayasam.com.tr
BAŞKAN ERTAŞ’TAN GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Akçay Mahallesi’nde bir otelde gerçekleştirilen toplantıya gazeteciler yoğun ilgi gösterdi. Gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Ertaş, toplantıda yaptığı konuşmada, gazeteciliğin önemli bir kamu görevi olduğunu vurgulayarak, “Basın mensuplarımız, halkımızın doğru bilgiye ulaşmasında köprü vazifesi görüyor. Sizlerin emeklerini takdir ediyoruz ve her türlü eleştirinize açık olduğumuzu belirtmek istiyorum. Yapıcı eleştirileriniz, bizlere eksiklerimizi görme ve daha iyi hizmet sunma imkânı sağlıyor” dedi.

Başkan Ertaş, belediyenin son 9 aylık çalışmalarına da değinerek, “Göreve geldiğimizde ekonomik açıdan zor bir tabloyla karşılaştık. Ancak disiplinli bir şekilde uyguladığımız yol haritası sayesinde bugün ödemelerini zamanında yapan, kendi bütçesini döndürebilen bir belediye haline geldik” ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Ertaş, ayrıca altyapı projeleri, doğalgaz çalışmaları, arıtma tesisinde yapılacak iyileştirmeler ve yol düzenlemeleri gibi belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında detaylı bilgileri paylaştı. 

Programa, Belediye Başkan Yardımcıları Cavit Cebeci, Coşkun Taşkın, Metin Tunçer, Belediye Meclis Üyeleri Nevin Sayman, Can Özkoca ve çok sayıda gazeteci katıldı. Toplantı sonunda Başkan Ertaş, tüm gazetecilere teşekkür ederek, Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir kez daha kutladı. /Bülten

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.