güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞARILI HEKİM İRFAN DURDU KENDİ MUAYENEHANESİNİ AÇTI

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. İrfan Durdu’nun muayenehanesi gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete girdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BAŞARILI HEKİM İRFAN DURDU KENDİ MUAYENEHANESİNİ AÇTI

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. İrfan Durdu, alanında Bandırma’ya yeni bir soluk kazandıracak muayenehanesinin açılışını gerçekleştirdi. Paşakent Mahallesi, Şehit Hüseyin Süzener Caddesi, No.7, Sanatlı Evleri, C Blok, Zemin Kat adresinde hizmete giren muayenehane nezih bir ortamda tam donanımlı bir muayene imkanı sunuyor. Muayenehanenin açıl törenine Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, CHP Bandırma İlçe Başkanı Dr. Selim Panç, İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert ve çok sayıda davetli katıldı.

Kurdele kesiminden önce konuşan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, hayırlı olsun dileklerini sunarak şunları söyledi, “Bugün değerli arkadaşımız Op. Dr. İrfan Durdu’nun muayenehanesinin açılışındayız. Tabi ki Bandırma büyüyor ve bu tür muayenehaneler de açılmaya devam ediyor. Biz de her zaman değerli doktorlarımızın yanında olacak, onları destekleyeceğiz. Bugün Bandırma’nın il olması da gündemde. Bandırma tabi ki gelişecek ve geliştikçe de böyle güzel yerleri açmaya devam edeceğiz,” dedi.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un konuşmasının ardından alkışlar eşliğindeki kurdele kesimi ile açılış gerçekleştirildi. Daha sonra, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. İrfan Durdu açılışa katılan davetlilere muayenehaneyi gezdirdi.  /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.