güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANÜ’DE GAZZE YÜRÜYÜŞÜ

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ), Aktif Gençlik topluluğu öğrencileri "Say Stop", "Filistin Elbet Özgür Olacak" ve "Filistin'de Katliam Var" yazılı sloganlarla Öğrenci Yaşam Merkezi Binasına kadar yürüyüş düzenledi, basın açıklaması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 14:20
Kaynak: Oğulcan Bölükbaşı
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANÜ’DE GAZZE YÜRÜYÜŞÜ

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ), Aktif Gençlik topluluğu Gazze’de yaşanan katliama dur demek ve toplumsal farkındalık oluşturmak için basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında öğrenciler, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Filistin’de devam eden saldırılarına tepki gösterildi. 

BANÜ Rektörlük binası önünde yapılan basın açıklamasına BANÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, Genel Sekreter Vekili Faruk Küçük, akademik ve idari personeller, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, basın mensupları ve öğrenciler katılım sağladı.
Grup adına basın açıklamasında konuşan öğrenciler arasından Oğuzhan Ezder, İsrail'in çocuk, yaşlı, kadın demeden insanları katlettiğini vurgulayarak başladığı konuşması devamında, "biz öğrenciler olarak Gazze'de yaşanan katliama karşı on binlerce gencin katılımıyla ilk günden bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz eylemlerimize devam edeceğiz. Tüm halkımızı İsrail'in barbarlığına karşı durmaya davet ediyoruz" dedi.
Açıklamanın ardından öğrenciler, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını protesto ederek, taşıdıkları "Say Stop", "Filistin Elbet Özgür Olacak" ve "Filistin'de Katliam Var" yazılı sloganlarla Öğrenci Yaşam Merkezi Binasına kadar yürüyüş düzenledi. /Oğulcan Bölükbaşı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.