güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Bandırmaspor, Üyelerinden Aidatlarını Bekliyor

Bandırmaspor Yönetimi Tarafından Yapılan Açıklamada Kulüp Üyelerinden Aidatlarını Ödemeleri İstendi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2020 02:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2020 02:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Bandırmaspor, Üyelerinden Aidatlarını Bekliyor

Bandırmaspor Yönetimi Tarafından Yapılan Açıklamada Kulüp Üyelerinden Aidatlarını Ödemeleri İstendi.

“Değerli Bandırmaspor Genel Kurulu Üyelerimizin dikkatine,” başlığıyla yapılan açıklamada; “Pandemi döneminde zorunlu olarak dünya genelinde yaşanılan kısıtlamalar ve ülke genelinde oluşan ekonomik daralma kulübümüzde maddi anlamda sıkıntıya sokmuştur. Bu sebeple bağış kampanyalarımız ile taraftarımızdan ve şehir kurumlarımızdan destek istenmiş olup bağış kampanyamız hala devam etmektedir.

Ayrıca tüzüğümüz gereği üyelerimizin yıllık olarak ödeme zorunda olduğu üyelik aidatları da Bandırmaspor için önemli bir gelir kaynağıdır.

04 Ekim 2019 tarihinde genel kurul üyelerimize yaptığımız aidat ödeme duyurusu kapsamında; üyelik haklarının devam etmesi, bu zor dönemde kulübümüze maddi destek sağlamak ve üye yükümlülüğünü yerine getirmek için 2019 yılı üyelik aidatlarını 23 Haziran 2020 Salı, 2020 yılı üyelik aidatlarını da yılsonuna kadar yatırmaları gerekmektedir. Üyelik aidatlarımız 120 TL’dir,” ifadelerine yer verildi./Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.