güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMA YERLİ GRUPLARIN ŞARKILARIYLA YANKILANDI

Bandırma Sahil Şenlikleri kapsamında, yerli gösteri grupları ve yerli müzik grupları sahne alarak performanslarını Bandırmalılar için sahneledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 12:00
Kaynak: Mihriban Nur Uysun
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANDIRMA YERLİ GRUPLARIN ŞARKILARIYLA YANKILANDI

Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen Sahil Şenlikleri sahnesi dördüncü gününde birbirinden farklı gösterilere ev sahipliği yaptı. Yerli gösteri grupları, müzik grupları ve sanatçıların sahne aldığı dördüncü günde izleyiciler arasında Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Belediye Meclis Üyeleri Vedat Demir, Burak Uğur, Sami Türkmen, Mehmet Güneş ve Bilgen Süngü yer aldı.

“HER NOTA, HER MELODİ, BİZİ DAHA DA YAKINLAŞTIRIYOR”

Özel Çocuk Dünyası Gündüz Bakım Evi, Anka Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Minikeller Kreşi, Engelime Renk Ver Derneği, Cumhuriyet İlkokulu, Tamfit Bandırma Jimnastik Spor Kulübü, Ebruli Dans, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi, Keskin Ayaklar Dans Topluluğu, Ecem Jimnastik Global Dans Bale Eğitim Merkezi, Ateş Dans Topluluğu ve Kent Konseyi tarafından çeşitli gösterileri sergilendi. Programın devamında Grup Vizyon, Elfi-Bakış ve Kedy müzik grupları sahne aldı. Gecenin finalini Bedelsiz müzik grubu sevilen şarkıları söyleyerek yaptı. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Sami Türkmen Bedelsiz grubuna festivalin simgesi plaketi takdim etti. Başkan Mirza, “Bu enerjiyi sizinle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Birbirinden yetenekli gençlerimiz sahnede yerlerini alırken, müziğin ritmiyle hep birlikte coşuyoruz. Her nota, her melodi, bizi daha da yakınlaştırıyor. Özel sesleri ile kulaklarımızın pasını silen tüm gençlerimize ve ekiplerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Haber: Mihriban Nur Uysun

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.