güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMA MÜFTÜLÜĞÜ 3 YENİ KURSU HİZMETE AÇTI

Bandırma Müftülüğü tarafından çalışmaları tamamlanan 3 yeni Kur’an Kursu düzenlenen açılış törenleri hizmete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 13:30
Kaynak: Mihriban Nur Uysun
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANDIRMA MÜFTÜLÜĞÜ 3 YENİ KURSU HİZMETE AÇTI

Bir süredir Bandırma İlçe Müftülüğü tarafından yapım çalışmalarına devam edilen 3 yeni Kur’an Kursu dualar eşliğinde hizmete açıldı. Bereketli Hafızlık Kız Kur'an kursu, Beyhan Ayas ve Altınçocuk Kur’an Kursları için açılış töreni düzenlendi.

Düzenlenen açılışa Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Diyanet İşleri Başkanlığı Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Kerim Şükrü Ünlü, Balıkesir Müftüsü Celal Sürgeç, Bandırma Müftüsü Dr. Abdulhamid Pehlivan, İl Müftü Yardımcıları Sedanur Sezen ve Hasan Rahmi Düzenli, Altıeylül Müftüsü Hayati Yelkovan, Gönen Müftüsü Ahmet Duran, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Yoğun ilgi gören açılışta Kur’an-ı Kerim tilaveti verilirken Haydar Çavuş musiki korosunun ilahi ve kasideleri de yer aldı.

Açılan kursların herkese hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eden Balıkesir Müftüsü Celal Sürgeç, “Bandırma'da 7-10 yaş Beyhan Ayas Kur'an Kursumuz, Altınçocuk 4-6 yaş Kur’an Kursu ve Bereketli Hafızlık Kur'an Kursu’nu hizmete açtık. Rabbim hayır sahibi Beyhan Ayas ve Eşinden razı olsun. Bandırma Müftümüz Abdulhamid Pehlivan hocamız ve ekibine, Bandırma halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi. /Mihriban Nur Uysun

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.