Bandırma Belediyesi tarafından başlatılan Mehmetçik Caddesi yenileme çalışmaları, belirlenen program doğrultusunda hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Dursun Mirza, beraberindeki ekip arkadaşlarıyla birlikte çalışmaları sahada inceledi.
Cadde boyunca yürütülen parke döşeme işlemlerinin tamamlanmak üzere olduğunu belirten Başkan Mirza, eş zamanlı olarak fireze makinesiyle eski asfaltın kaldırıldığını, asfaltın tamamen sökülmesinin ardından yeni asfalt serimine geçileceğini belirtti.
Vatandaşlarla da birebir görüşerek çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Mirza, istek ve sorunları dinledi. Bandırma’ya en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştığını belirten Mirza, “Amacımız, bu süreci en kısa sürede tamamlayarak hemşerilerimizin daha konforlu ve güvenli bir ulaşım deneyimine kavuşmasını sağlamak” dedi.
Mehmetçik Caddesi’nde gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı düzenlemeleri tamamlandığında, bölgeye modern ve estetik bir görünüm kazandırılması hedeflendi. Bandırma Belediyesi, kent genelinde sürdürülen üstyapı yatırımlarına ara vermeden devam edeceğini belirtti.
Haber: Selin Girgin