güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMA ENERJİSA FEN LİSESİ YILSONU RESİM SERGİSİ DÜZENLEDİ

Enerjisa Bandırma Fen Lisesi öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan “Geleneksel Yıl Sonu Resim Sergisi’nin” açılışı gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 10:30
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANDIRMA ENERJİSA FEN LİSESİ YILSONU RESİM SERGİSİ DÜZENLEDİ

Bandırma Enerjisa Fen Lisesi, öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan “Geleneksel Yıl Sonu Resim Sergisi”ni düzenledi. Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar Resim Sergisi Salonunda yapılan açılışa Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Adıgüzel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ve İlçe Müftüsü Abdülhamit Pehlivan da katıldı.

Sergi, okulun öğrencilerinin yıl boyunca yaptığı resimlerin bir araya getirildiği bir etkinlik olarak düzenlendi. Kaymakam Aksakal, öğrencilerin yaratıcılıklarını ve sanatsal becerilerini sergiledikleri bu etkinlikte yer almanın mutluluğunu belirtti. Aynı zamanda öğrencilerin emekleri ve yetenekleriyle ortaya koydukları eserlerin önemine değindi ve onları tebrik etti. “Geleneksel Yıl Sonu Resim Sergisi”, Bandırma’daki sanat ve kültür etkinliklerine renk katarak, öğrencilere de sanatsal anlamda ilham vermeyi hedefliyor. Yılsonu sergisi 10 Mayıs 2024 tarihine kadar sanatseverlerin beğenisine açık. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.