güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Bandırma’da velilere “Bilinçli Teknoloji” eğitimi verildi

Balıkesir Veli Akademisi eğitimleri kapsamında Bandırma Kemal Pireci Ortaokulu’nda “Sosyal Medya, Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Dijital Bağımlılık” eğitimi düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 10:00
Kaynak: Mihriban Nur Uysun
https://www.bandirmayasam.com.tr
Bandırma’da velilere “Bilinçli Teknoloji” eğitimi verildi

Balıkesir Eğitim Akademisi’nin Veli Akademisi eğitimleri kapsamında Balıkesir genelinde “Sosyal Medya, Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Dijital Bağımlılık” eğitimi gerçekleştirildi. Bandırma’da Kemal Pireci Ortaokulu’nda yapılan eğitime Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, öğretmenler ve veliler katıldı.

“DİJİTAL BAĞIMLILIK TEHLİKESİ KONUSUNDA UYARI YAPILDI”

Eğitim programının açılışını çevrim içi katılımıyla Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu gerçekleştirdi. Velilere hitap eden Balıkesir Valisi Ustaoğlu, “Büyük ve güçlü Türkiye çocuklarımızın omuzlarında yükselecektir. Çocuklarımızı teknolojiyi bilinçli kullanmaya yönlendirmek bizlerin elindedir.

Öğrencilerimize, fedakâr öğretmenlerimize ve kıymetli velilerimize eğitim yolculuğunda başarılar diliyorum.” dedi. Eğitimler kapsamında velilere, öğrencilerin sosyal medya kullanımı ve bunun zararları konusunda bilgiler verilirken bilinçli teknoloji kullanımı üzerinde duruldu. Dijital bağımlılık tehlikesi konusunda uyarı yapılarak velilerin bu konuda bilinçli hareket etmesi gerektiği vurgulanarak öğrencilerde oluşabilecek bu bağımlılığın önlenmesi için gerekenler anlatıldı. /Mihriban Nur Uysun

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.