güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMA'DA TÜRKİYE SPORTİF YETENEK TARAMASI VE SPORA YÖNLENDİRME PROJESİ BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle yürütülen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında Bandırma'da öğrenci taramaları başladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 08:00
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANDIRMA'DA TÜRKİYE SPORTİF YETENEK TARAMASI VE SPORA YÖNLENDİRME PROJESİ BAŞLADI

Bandırma'da proje kapsamında 1300 3’ncü sınıf öğrencisi, 8 farklı parkurda değerlendirmeye alındı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü proje, geleceğin sporcularını keşfetmeyi, gizli yetenekleri ortaya çıkarmayı ve Türk sporuna başarılı sporcular kazandırmayı hedefliyor.

Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü liderliğinde gerçekleşen taramalar, Bandırma Yavuz Sultan Selim Lisesi Spor Salonu'nda 30 Nisan ve 2-8 Mayıs tarihlerinde 5 gün boyunca devam edecek. Proje kapsamına giren ilkokullardan 1300 öğrencinin katıldığı taramalarda her öğrencinin performansı, farklı parkurlarda değerlendirilecek ve bakanlık bünyesinde oluşturulan sistem üzerinden ölçme ve değerlendirme yapılacak. Tespit edilen öğrenciler geliştirme ve yönlendirme çalışmalarına alınacak ve spor alanında ilerlemeleri teşvik edilecek. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.