güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMA'DA SÜNNET GİYİM İHTİYACINA YEREL ÇÖZÜM

Mülkü Bey İş Hanı'nda faaliyet gösteren işletme sahibi Neziha Boğazkaya, Bandırma'da sünnet giyim üzerine büyük bir eksiklik olduğunu fark ederek harekete geçti.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 16:35
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANDIRMA'DA SÜNNET GİYİM İHTİYACINA YEREL ÇÖZÜM

Boğazkaya, Bandırma'da sünnet giyim mağazası bulunmamasının aileleri çevre illere yönlendirdiğini ve bu durumun Bandırmalıları ek masraflarla karşı karşıya bıraktığını belirtti.

Bandırmalıların ekonomik düşüncelerle düğün ve sünnet merasimlerini gerçekleştirmek istediklerini ve artan maliyetler nedeniyle uygun seçenekler aradıklarını dile getiren Boğazkaya, bu amaçla İzmir'deki kız kardeşinin atölyesi vasıtasıyla Bandırma'da sünnet giyim mağazasını açarak,sünnet kıyafetleri konusunda geniş bir ürün yelpazesi sunacaklarını ifade etti.

Sünnet kıyafetleri 3 bin ila 14 bin lira arasında değişen fiyatlarla bütçe dostu olarak, ailelerin çevre illerden sünnet giyim alışverişi yapmak yerine, yerel olarak bu ihtiyaçlarını karşılayarak, ekonomilerine destek olabilecekleri belirtildi. Neziha Boğazkaya'nın girişimi, Bandırma ve çevresindeki ailelere ekonomik ve pratik bir çözüm sunmayı hedefliyor.

Mülkü Bey İş Hanı'nda işletme sahibi Neziha Boğazkaya şunları söyledi: "Bandırma'da sünnet giyim üzerine bir mağazanın olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu gördüm. Genellikle sünnet merasimlerini yapacak aileler Bursa, Çanakkale, İstanbul gibi çevre illere düğün alışverişi için gidiyorlar. Bende Bandırmalı olarak, halkımızın çevre illere giderek masraflarını katlamaması için Bandırma'nın eksiğini İzmir'de kız kardeşimin açtığı atölye sayesinde gideriyorum. Günümüzde artan enflasyon ve artan maliyetler nedeniyle vatandaşlarımız en uygun yollarla düğün merasimlerini gerçekleştirmek istiyorlar. Her geçen gün maliyetler artarak ilerliyor. Düğün salonlarının maliyeti en az 50 bin liradan başlarken düğün yapanlar bir çok şeyi ya ertelemek zorunda kalıyor yada ucuzunu bulmaya çalışıyorlar. Bizlerde düğün yapacak kişilerin ekonomilerine destek sağlamak amacıyla çok uygun sünnet kıyafetleri getirdik. 3 bin liradan başlayıp 14 bin liraya kadar her zevke hitap eden Sünnet kıyafetlerimiz var. Bandırmalı halkımızın çevre ilçelerden alacağı kıyafeti çok masraflı olacaktır. Satın almak istemeyen ailelerimize ayrıyeten kiralama usulü ile 2 bin liradan başlayan fiyatlarla kiralama yapabilirler." dedi. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.