güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMA’DA, RAMAZAN BAYRAMI KUTLANDI

Bandırma’da Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen Bayramlaşma Töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2024 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 09:37
Kaynak: Selin Girgin
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANDIRMA’DA, RAMAZAN BAYRAMI KUTLANDI

Ramazan Bayramı dolayısıyla Bandırma Belediye Nikah Salonu’nda, Bayramlaşma Töreni gerçekleştirildi. Törene; Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Garnizon Komutanı Hv.Plt.Tuğ.Gen. Levent Eğren, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı J.BNB. Ahmet Tunç, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandırma İlçe Müftüsü Abdülhamid Pehlivan, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan, Eski Dönem Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, kamu kurum ve kuruluşlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

“Hiçbir Ayrım Yapmadan Hizmet Vermeye Hazırım”

Programın açılış konuşmasını yapan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, “Bandırma’mız çok güzel ve potansiyeli yüksek bir kent. Seçim sonrası bu ilk bayramda da yoğun katılımla potansiyelini görmüş olduk. Allah hepimizi nice bayramlara eriştirsin ve her günümüz bayram sevincinde geçsin. Hep güzel insanlarla ve mutluluklarla karşılaşalım. Bayramlar, insanların birbirine sevgi, saygıyla yaklaştığı, küskünlerin barıştığı ve ailelerin bir araya geldiği zamandır. Bugün Bandırma ailesi olarak hep birlikteyiz. Bu birliğimizin, ömür boyu devam etmesini diliyorum. Artık seçim ve siyaset dönemi bitti. Hizmet dönemi başladı. Bandırma’yı daha güzel günlere taşımamız için elimizi taşın altına koyma zamanı. Tüm siyasi parti, meclis üyeleri, sivil toplum örgütlerinden iş birliği yapmalarını istiyorum. Hiç bir ayrım yapmadan hizmet vermeye hazırım. Hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Bandırmalıların bayramını kutlayan Garnizon Komutanı Hv.Plt.Tuğ.Gen. Levent Eğren, şunları söyledi; 

“Değerli halkımın bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

“Bayramlar Milli ve Manevi Değerlerimizdir”

Bayramların birlik ve beraberlik olduğunu söyleyen Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, “Ramazan ayı yardımlaşmanın, dayanışmanın birlik, bütünlük sevgi ve saygının birlikte olduğu aydır. Ramazan ayını rahmet ve bereketle tamamladık. Bandırma’da ramazan ayını sevgi, saygı ve birlik içinde yaşadık. Bayramlar bizim milli ve manevi değerlerimizdir. Bu Ramazan Bayramı’nda sizlerle birlikte olmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Hepinizin bayramını kutluyorum. Bayramınız mübarek olsun.” diye konuştu. /Selin Girgin

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.