güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMA’DA KELLE PEYNİRİ REVAÇTA

Manyas ilçesinden üretilen Mihaliç kelle peyniri, tüm Türkiye'nin kahvaltı sofralarını süslüyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2025 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2025 09:15
Muhabir: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANDIRMA’DA KELLE PEYNİRİ REVAÇTA

Son yıllarda süte gelen zamlar ve artan üretim maliyetleri nedeniyle fiyatı 450-500 TL bandına çıkan az tuzlu kelle peynirini, Bandırma’da 40 yılı aşkın süredir şarküteri sektöründe faaliyet gösteren Ali Baltalı, meslek hayatının 40. yılına özel olarak Bandırmalılara anlamlı bir jest yaparak kısa süreliğine tuzlu kelle peynirini 300 TL’den satışa sunduklarını söyledi.

Güney Marmara Bölgesi’nin süt ve süt ürünlerindeki önemine vurgu yapan Baltalı, Bandırma’nın hem üretim hem de pazarlama açısından bölgenin merkezi olduğunu belirtti. 

Baltalı,"1985 yılından beri süt ve süt ürünleri sektöründeyim. Bölgemiz Türkiye'nin et ve süt ihtiyacının önemli bir kısmını karşılıyor. En kaliteli sütü ve en verimli meraları kullanarak üretim yapıyoruz. 40. yılımıza özel olarak, Bandırmalılara ve bölgemizdeki vatandaşlarımız için kelle peynirinde indirime gittik. Bandırma’nın hem üretim hem de ticaret açısından önemli bir konumda olduğunu biliyor ve bu değeri daha fazla duyurmak için çalışıyoruz," dedi.

Kelle peynirinin lezzetini ve kalitesini bilen tüketiciler, bu özel fırsattan yararlanmak için Baltalı’nın dükkanına yoğun ilgi gösteriyor.

Manyas ve Gönen’de üretilen ancak Bandırma’dan tüm dünyaya ihraç edilen kelle peyniri, geleneksel yöntemlerle üretilip en az 8 ay boyunca olgunlaştırılarak sofralara ulaşıyor. 

Haber: Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.