güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMA'DA BAYRAM BOYUNCA ULAŞIM ÜCRETSİZ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçları ve Bandırma Belediyesi şehir içi otobüsleri, Kurban Bayramı süresince ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 13:42
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANDIRMA'DA BAYRAM BOYUNCA ULAŞIM ÜCRETSİZ

Kurban Bayramı nedeniyle 16-19 Haziran tarihleri arasında, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçları ve Bandırma Belediyesi şehir içi otobüsleri Bandırmalı vatandaşlar için bayram boyunca ücretsiz olarak hizmet verecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri amacıyla 16-19 Haziran tarihleri arasında şehir içi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını açıkladı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşılan yazıda, 4 günlük bayram telaşı yaşanacak bu süreçte ulaşımın büyük önem taşıdığı belirtildi.  Bayram ziyaretleri sırasında şehir içi ulaşımda aksama yaşanmaması için, Kurban Bayramı'nın 1. günü Bayram Namazı'na müteakip Haydar Çavuş Camii önünden gün boyu ücretsiz araçlar kaldırılacak. Ücretsiz ulaşım, 16 Haziran sabahı saat 06.00’dan başlayarak bayramın birinci günü boyunca sürecek. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.