güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMA BELEDİYESİ "2023 PERFORMANS PROGRAM HAZIRLIKLARI ÇALIŞTAYI" DÜZENLEDİ

Bandırma Belediyesi şehir yönetim tarihinde bir ilke imza atarak, tüm şehir paydaşlarının katılımıyla,  2023 Performans Program Hazırlıkları Çalıştayı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANDIRMA BELEDİYESİ "2023 PERFORMANS PROGRAM HAZIRLIKLARI ÇALIŞTAYI" DÜZENLEDİ

03-04 Ağustos tarihlerinde Grand Asya Otel’de gerçekleşen çalıştayın ilk gününde Bandırma’nın 55 mahallesinin muhtarlarıyla bir araya gelindi.

Çalıştay; Bandırma tanıtım ve belediye hizmetlerinden oluşan video ile başladı. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un açılış konuşmasının ardından Onyedi Eylül Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen; muhtarlar, paydaşlar, halk memnuniyet anketlerinin sonuçları paylaşıldı. Beş ayrı gruplara bölünen muhtarlar; belediyeden beklentileri, Bandırma’nın genel sorunları, kırsal ve merkez mahallelerin ihtiyaçları, gelecek ile ilgili projeler konusunda yaptıkları ortak çalışmanın sunumunu yaptılar. Sunumların sonunda bir açıklama yapan Belediye Başkanı Tolga Tosun: “Başkan olarak seçilmeden önce bir söz vermiştim ‘Birlikte yöneteceğiz’ demiştim. Seçildikten sonra da her fırsatta şehrimizdeki tüm paydaşlarımızla bir araya gelerek görüşmelerde bulunduk. Bugün, Bandırma şehir yönetiminde bir ilke imza atıyoruz. Şehrimizin geleceğine birlikte karar vermek adına; Bandırma Belediyesi 2023 Performans Programı Hazırlıkları Çalıştayına başladık. Bu ölçekte bir katılımla gerçekleşen çalışmayı ilk kez düzenlemekten dolayı gururluyuz. Çalıştayın ilk gününde 55 güzide mahallemizin siz değerli muhtarlarıyla bir aradaydık. Görüşleriniz tüm detaylarıyla kaydedildi. Çalıştay sonuçları titizlikle incelenecek, raporlaştırılacak ve en doğruya birlikte ulaşacak, birlikte yöneteceğiz. Katılımınız ve değerli katkılarınız için çok teşekkür ediyorum” dedi. /Melek Babacan

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.