güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BALYA’DA YAĞMUR HAYIRLARI İLE BAHAR KARŞILANDI

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Balya’nın kırsal mahallelerinde düzenlenen yağmur hayırlarına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BALYA’DA YAĞMUR HAYIRLARI İLE BAHAR KARŞILANDI

Balya’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve baharın gelişini kutlayan yağmur hayırları Çakallar, Çamucu, Dereköy, Ören, Karacahisar ve Havutbaşı Mahallelerinde gerçekleştirildi. Düzenlenen hayırlara CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga katılarak vatandaşlar ile bir araya geldi. Düzenlenen hayırların yağmur ve bereket getirmesi temennilerinde bulunularak aynı sofrada buluşuldu. Milletvekili Sarı ve Başkan Gaga hayırların ardından Kayalar Mahallesi’nde düzenlenen  Geleneksel Yemek Yarışması’na katıldı.

Milletvekili Serkan Sarı, “Balya İlçe Başkanımız Halit Eren, Balya Belediye Başkanımız Orhan Gaga ile birlikte Dereköy, Ören, Karacahisar Mahallerindeki hayırlara, ardından Kayalar Mahallesi’ndeki Geleneksel Yemek Yarışması’na katıldık. Hemşehrilerimizle sofralarımız bir, gönüllerimiz bir. Aynı sofrada buluşmak, aynı yemeği yemek kadar güzeli yok. Sevgiyle paylaşılan bir tabak, gönüllerimizi ısıtmaya yetiyor. Balyalı hemşehrilerime misafirperverlikleri, hoş karşılamaları ve içten sohbetleri için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.