güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BALIKESİRLİ ÖĞRENCİLERDEN YEMEK KÜLTÜRÜNÜ TANITAN DERGİ

BALIKESİRLİ ÖĞRENCİLERDEN YEMEK KÜLTÜRÜNÜ TANITAN DERGİ

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BALIKESİRLİ ÖĞRENCİLERDEN YEMEK KÜLTÜRÜNÜ TANITAN DERGİ

Balıkesir Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Balıkesir’in yiyecek ve içecek kültürünü konu alan dergi hazırladı.

Balıkesir Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan yiyecek ve içecek dergisi “Yemek Kültür Dergisi Isırık” Balıkesir’in zengin mutfak kültürünü konu aldı. Balıkesir’e özgü lezzetler olan; Hotaşlar Ekşi Maya Ekmeği, Haluj ve Şıpsı Paste, Kaymaklı Salata, Balıkesir Saçaklısı, Cevizli Şeker, Analı Kızlı, Esnaf Lokanta Kültürü, Manyas’ta Peynirin Peşinde, Yenikavak Gürcü Yemekleri, Höşmerim gibi birçok lezzet ile ilgili bilgileri barındıran dergi beğeni topladı.

Balıkesir Yemek Alışkanlıkları Bu Dergide Yer Alıyor

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, öğretmen, öğrenci ve ilgili paydaşların bilgi ve emekleriyle hazırlanan derginin tanıtım programına katıldı. Balıkesir’in tarihini, geleneklerini ve lezzetlerini derleyerek bir araya getiren derginin tanıtım programında Balıkesir’in yemek alışkanlıklarını, yemek pişirme tekniklerini ve yemekle ilgili ilginç detayları ele alan derginin farklı türden yazılarıyla okuyucularına zengin bir içerik sunduğu vurgulandı. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.