güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BALIKESİR ÇİFTÇİSİNİN TALEPLERİ ANKARA’YA DUYURULDU

Balıkesir Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu, AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret ederek çiftçilerin sorunlarını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BALIKESİR ÇİFTÇİSİNİN TALEPLERİ ANKARA’YA DUYURULDU

Toprak Mahsulleri Ofisi 2024 hububat alım fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlar çiftinin beklentilerini karşılamadı. Balıkesir Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu hububat fiyatlarıyla ilgili yaptığı açıklamada bu fiyatların çiftçiyi zor durumda bırakacağını ve 11 lira civarında açıklanan ekmeklik buğday alım fiyatlarının kilo başına 13-14 lira bandında beklendiği belirtildi.

Balıkesir Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu, Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Kurul heyetinde; Balıkesir Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez, Gönen Ziraat Odası Başkanı Kemal Arpacı, Manyas Ziraat Odası Başkanı Kudret Özden ve Susurluk Ziraat Odası Başkanı Özkan Gürkır yer aldı. AK Parti Genel Merkezi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Balıkesir Milletvekilleri Ali Taylan Öztaylan, İsmail Ok ve Mustafa Canbey ile bir araya gelen heyet Balıkesir çiftçisinin sorunlarını aktardı. TMO tarafından açıklanan buğday alım fiyatlarının çiftçi için yeterli olmadığını belirten Balıkesir Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Süleyman Dönmez, Balıkesirli vekillerden bu konu ile ilgili bir çözüm üretilmesini talep etti. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.