SON DAKİKA

BABADAN OĞULA BİR LEZZET YOLCULUĞU

SonKar Et olarak, 1971'den, kırsal bölgelerde yetişen hayvanları kendi et entegre tesislerinde kesiyor, ardından et işleme tesislerinde özenle işledikten sonra kasap şubelerinde siz değerli müşterilerine ulaştırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2025 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2025 12:10
Muhabir: Serhat Barış
BABADAN OĞULA BİR LEZZET YOLCULUĞU

Bandırma’da ette kalite, hijyen ve lezzetin buluştuğu adreslerden biri olarak öne çıkan SonKar Kasap Restaurant, sunduğu hizmet anlayışı ve köklü geçmişiyle fark yaratıyor. Bandırma Kasap Celepler Odası Başkan Yardımcısı Soner Karlahan’ın sahibi olduğu, Sonkar Et Entegre Tesisleri ve aynı zaman da hem restorant, hem de kasap hizmeti sunduğu SonKar Kasap Restaurant’la, üreticiden doğrudan sofraya ulaşan bir sistemle müşterilerini buluşturuyor.

“Hijyen ve Kalite Vazgeçilmezimiz”

1971 yılından bu yana babadan oğula taşınan bir meslek tutkusuyla et sektöründe faaliyet gösteren Karlahan ailesi, şu anda Bandırma’da Karlahan Et Marketleri ve SonKar Et Ltd. Şti. olarak hizmet veriyor. İşletme sahibi Soner Karlahan, sektörel deneyimi ve hijyen konusundaki hassasiyetiyle dikkat çekiyor. Konu hakkında açıklamada bulunan Karlahan, “Karlahan Et Marketleri olarak başladığımız bu yolculukta, daha hijyenik ve kaliteli ürünler sunabilmek adına SonKar Et Ltd. Şti.’yi kurduk. Hayvanlarımızı genellikle kırsal mahallelerden özenle seçiyor, veteriner kontrollerinden sonra mezbahada kestiriyor ve soğuk hava depolarında dinlendiriyoruz. Soğuk hava depolarında dinlendirilen etler, en ideal koşullarda işlenip tazeliğini koruyarak satışa sunuyoruz.” dedi.

Soner Karlahan, ürün çeşitliliğinden de bahsetti. Büyükbaş ve Küçükbaş Et Ürünleri: Karkas Et, Kısa But, Kaburga, Nua, Tranç, İncik, Bonfile, Antrikot, Kıyma, Parça Et, Kuzu But, Kuzu Kol, Fileto, Pirzola, Kelle, Karaciğer, Böbrek gibi sakatat ürünleri İleri İşlenmiş Ürünler: Köfte, Sucuk, Döner, Kavurma, Kıyma çeşitleri (yağsız, orta yağlı) bulunduğunu hem üretici hem tüketici için örnek oluşturacak bir sistem geliştirerek sektörde güvenilirliği ve lezzeti aynı potada birleştiren öncü bir marka olduklarını söyledi.

“Sonkar Kasap Restaurantımız ile de Ürünlerimizi Vatandaşlarımızla Buluşturuyoruz”

Bandırma Dere Mahallesi Ordu Caddesi Onur Apartmanı No:33/1 adresinde hizmet veren SonKar Kasap Restaurant, üretim tesislerinde hazırlanan ürünlerin satış ve servis noktası olarak da görev yapıyor. Müşteriler diledikleri et ürünlerini kilo ile seçip restorant mutfağında pişirterek evlerine sipariş verebildiği gibi, çiğ ürün olarak da temin edebiliyor. Ürünlerin doğrudan üretimden sofraya ulaştırıldığını vurgulayan Karlahan, “Fiyatlarımızı uygun tuttuk çünkü herhangi bir aracı bulunmuyor. Amacımız Bandırma halkına kaliteli ve erişilebilir hizmet sunmak,” diyerek müşteri memnuniyetinin her zaman öncelikleri arasında gördüklerinin altını çiziyor. İşletmeyle iletişime geçmek isteyenler vatandaşlar 0266 718 50 50 numaralı telefondan kolayca ulaşabiliyor.

Kaliteli ürünleri halka uygun fiyatlarla ulaştırdıklarını belirten Karlahan, “Bu mesleği babamdan devraldım ve ömrüm yettikçe bu değerli emaneti taşımaya devam edeceğim. Hedefimiz, Bandırma halkına hijyenik, kaliteli ve ekonomik et ürünleri sunmaktır.” dedi.

Donuk Ürünlerde Güvenli Üretim

Restoranın geniş menüsüyle hem geleneksel hem de özel tatlara olanak tanındığını ifade eden Karlahan, SonKar Kasap & Restoran’ında Köfte ve döner gibi donuk ürün gruplarını, ileri teknolojili makineler ve alanında uzman kasapların özeniyle hijyenik koşullarda hazırladıklarını belirtti.

Restoran ve Perakende Satış Hizmeti

Bandırma Dere Mahallesi Ordu Caddesi’nde yer alan SonKar Kasap ve Restaurant, üretim tesislerinde hazırlanan ürünlerin hem satış hem de servis noktası olarak hizmet verdiklerini de dile getiren Karlahan, “müşterilerimiz dilerse çiğ et ürünlerini satın alabilir ya da seçtikleri eti restoranımızda pişirtip sipariş verebilir.” dedi.

Soner Karlahan, özenle hazırladıkları menüde, hem Türk mutfağının klasiklerinden hem de özel tatlardan oluşan seçenekler bulunduğunu, Köfte, Sucuk, Adana Kebap, Antrikot ve Bonfile, Dana Beyti, Kuzu Lokum’un yanı sıra Döner çeşitlerinden İskender’e, dürümden ekmek arası lezzetlere kadar geniş bir alternatif yelpazesiyle Bandırma halkını ağırladıklarını ifade etti. Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
logo
Bandirma Yasam En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.