güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Ayvalık’ta 23 Nisan’da alternatif tören

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda siyasi parti ve dernekler tarafından alternatif çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 19:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Ayvalık’ta 23 Nisan’da alternatif tören

Ayvalık’ta düzenlenen resmi  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama töreninin ardından alternatif çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen törene Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, gaziler, oda ve STK başkanları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

“ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Tapılan törenin ardından bayram sevinci yaşayan minikler için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Çocuklar sergilenen gösterilere yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Ergin, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızda, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirdik. Törenden önce çocuklarımız ile onların sevincine ortak olmak için Cumhuriyet Meydanı’nda 23 Nisan özel gösterileri gerçekleştirdik. Çocuklarımıza armağan edilmiş olan bayramı onların heyecanı ve neşesi ile kutluyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!” dedi. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.