güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ARABALI VAPUR SEFERLERİ YENİDEN BAŞLIYOR

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile İstanbul ve Balıkesir arası yolculukları daha kısa hale getiren seferler Bandırma iskelesi üzerinden gerçekleşiyordu. Yaklaşık 3 yıl önce seferleri kaldırılan Bandırma-Yenikapı arabalı feribotları seferlerine 18 Haziran’da yeniden başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2023 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2024 04:39
Kaynak: Serhat Barış-Oğulcan Bölükbaşı
https://www.bandirmayasam.com.tr
ARABALI VAPUR SEFERLERİ YENİDEN BAŞLIYOR

Yaklaşık 3 yıl önce Bandırma- Yenikapı seferlerini kaldıran İDO, arabalı feribotları geri dönüyor.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile İstanbul ve Balıkesir arası yolculukları daha kısa hale getiren seferler Bandırma iskelesi üzerinden gerçekleşiyordu. 3 yıl önce kaldırılan arabalı deniz seferleri yeniden başlıyor. Edinilen bilgilere göre 18 Haziran Pazar günü başlayacak olan Bandırma –Yenikapı deniz seferleri ilk etapta Pazar günleri gerçekleşecek olup, talep doğrultusunda da sefer sayının artması bekleniyor.

Yakıt, bakım onarım ve işçilik maliyetleri gerekçesiyle hat iptal edilmişti

Arabalı vapur seferlerini yürüten İstanbul Deniz Otobüsü arabalı seferlerini yakıt, bakım onarım ve işçilik maliyetlerini gerekçe göstererek İDO, 20 yıldır Mudanya ve Bandırma’ya araç taşıyan feribotlarını hattan çıkartarak İBB’ye iade etmişti. Osmangazi Köprüsü’nün açılmasıyla Bursa ve Yalova’ya karayolunun kısalması, yakıt, bakım onarım ve işçilik maliyetlerini gerekçe gösteren İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmesi (İDO), 20 yıldır Mudanya ve Bandırma’ya araç taşıyan Orhan Gazi 1 ve Osman Gazi 1 feribotlarını hattan çıkartarak İBB’ye iade etti. 3 yıl aradan sonra 18 Haziran itibariyle Bandırma- Yenikapı seferleri ilk etapta pazar günü olmak kaydıyla seferlerine başlıyor.  /Serhat Barış-Oğulcan Bölükbaşı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.