güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ALTIEYLÜL’LÜ ASKERLERE YEMEK DAVETİ

Altıeylül’de askere gidecek olan askerler için düzenlenen yemek programında gençlerle bir araya gelen Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, “Askerlik kutsal bir görevdir. Hayatınızın dönüm noktası olacak ve gururla tekrar ailenizin yanına döneceksiniz.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
ALTIEYLÜL’LÜ ASKERLERE YEMEK DAVETİ

Altıeylül Belediyesi tarafından, vatani görevini yerine getirmek için askere gidecek olan gençlere özel yemek programı düzenlendi. Düzenlenen programda Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, askerlerle Tomruk Kafe’de bir araya geldi. Askerler şimdiden hayırlı tezkereler dileyen Başkan Şehirli, “Güzel bir organizasyonla Altıeylül’de askere gidecek olan gençlerimizle yemek yiyelim sohbet edelim istedim. Gençlerimiz ülkemizin çeşitli illerinde askerlik görevlerini yapacaklar. Askere gidecek olan gençlerimiz deneyimli bir şekilde hayata adapte olacaklar. Askerlik kutsal bir görevdir. Hayatınızın dönüm noktası olacak ve gururla tekrar ailenizin yanına döneceksiniz. Şimdiden hepinize hayırlı teskereler diliyorum. Sizlerle birlikte olmaktan gurur duydum. Bende askerlik vazifemi 18 ay yaptım. Diyarbakır Devegeçidi’nde görev aldım.” dedi.

“Askerlik Herkesin Hayatında Dönüm Noktasıdır”

Genç askerlere askerliğin önemini anlatan Başkan Şehirli, “Askerlik herkesin hayatında dönüm noktasıdır. Vatan görevi kutsal bir görevdir. Askerde hayatınız boyunca anlatacağınız hikâyelere sahip olmaya başlıyorsunuz. Daha da önemlisi hayatınızın dönüm noktasını başlatıyorsunuz. Bundan sonra hayatınızın akışı askerlik öncesi, askerlik sonrası diye anılmaya başlanıyor. Bizlerde bu anlamda askere giden gençlerimizin coşkusunu sevgisini paylaşmayı da vazife kabul ediyoruz.” diye konuştu.

Programın sonunda Başkan Şehirli, Altıeylül’lü askerlere hediye takdim etti. Askerler, Başkan Şehirli’ye yemek ve hediye için teşekkür etti. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.