güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

AKIN, EDREMİTLİLERE MÜJDEYİ VERDİ

AKIN, EDREMİTLİLERE MÜJDEYİ VERDİ

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
AKIN, EDREMİTLİLERE MÜJDEYİ VERDİ

Yerel seçimlerin ardından Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’ı ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, “Arıtma başta olmak üzere önemli sorunları ortadan kaldırmak için çalışmaya başlayacağız.” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Balıkesir genelinde ziyaret programı düzenledi. Akın, düzenlediği program kapsamında Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’ı makamında ziyaret etti. Akın’a ziyarette; CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve CHP Edremit İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş da eşlik etti. Başkan Akın, yerel seçimlerin ardından görevine start veren Ertaş’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

“Sosyal Demokrat Belediyeciliği Balıkesir ile Buluşturacağız”

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışılacağını söyleyen Akın, “İlçelerimizin hak ettiği hizmeti alması için beraberce çalışacağız. Edremit’in büyükşehirden eksik kalan hizmetlerini hızlıca yerine getireceğiz. Arıtma başta olmak üzere önemli sorunları ortadan kaldırmak için çalışmaya başlayacağız. Önce insan diyen sosyal demokrat belediyeciliği tüm Balıkesir ile buluşturacağız.” dedi.

“Bu Anahtarla Genel Seçimlerin Kapısını Daha Kolay Açacağız”

Ziyaret dolayısıyla Başkan Akın’a ve beraberindeki heyete teşekkür eden Ertaş, seçimlerde halkın kendilerine önemli bir sorumluluk verdiğini söyledi. Ertaş, “Bu sorumluluk bize halkımıza en iyi hizmeti sunmanın yanında, genel seçimlere giden yolda önemli anahtar sundu. Halkçı belediyecilik anlayışı ile çok çalışıp, sorunları ortadan kaldırarak hem mutlu bir kent yaratacağız. Hem de bu anahtarla genel seçimlerin kapısı daha kolay açacağız.” diye konuştu. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.