güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

AKIN: “ASLA ENKAZ SİYASETİ YAPMAYACAĞIZ”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Bandırma’ya düzenlediği ziyaret programında, meclis toplantısından sonra nasıl bir belediye devraldığını açıklayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 11:07
Kaynak: Selin Girgin
https://www.bandirmayasam.com.tr
AKIN: “ASLA ENKAZ SİYASETİ YAPMAYACAĞIZ”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’n ardından Balıkesir genelinde ziyaret programı düzenledi. Programı kapsamında Bandırma’ya gelen Akın, CHP Bandırma İlçe Teşkilat Binası’nı ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyarette Akın’a; Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, (PM) Parti Meclis Üyesi Mehmet Tüm, CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, geçmiş dönem Belediye Başkanı Sedat Peker ve parti meclis üyeleri eşlik etti. Partililerin bayramını kutlayan Akın, “74 yıl sonra bu tarihi yazdıran hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Değerli hemşehrilerim hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Dursun Başkanıma da başarılar diliyorum.” dedi.

“Sosyal Demokrat Bir Belediye Nasıl Olur Tüm Türkiye’ye Göstereceğiz”

Ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Bandırmalılarla bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, “Kıymetli hemşehrilerim hepinizin Ramazan Bayramı kutlu olsun. Sağlıkla, mutlulukla nice bayramlara hep birlikte kavuşacağız. Sizlere bir teşekkür borcumuz var. 74 yıl sonra bir tarih yazdınız. Hepimize helal olsun. Kuva-yi Milliye ittifakı çerçevesi içinde birlik ve beraberlik içinde kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, önce insan diyen sosyal demokrat bir belediye nasıl olur tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Genel başkanıyla, parti meclis üyeleriyle, temsilcileriyle Balıkesir’i kalkındıracağız. Biz de birleştirme, kavuşturma, insanlık var. Bunu bütün memlekete göstereceğiz. Balıkesir’i yepyeni bir yönetimle herkesi kucaklayan bir anlayışla ve Balıkesirlinin hakkını Balıkesirlilere iade eden bir yönetimle yöneteceğiz.” dedi.

“6 Yaşındaki Çocuğa Bile Neyi Devraldığımızı Anlatacağız”

Meclis toplantısından sonra Yücel Yılmaz’dan belediyeyi nasıl teslim aldığı ile ilgili açıklama yapacağını söyleyen Akın, “Manyas Belediyesi mazbatasını yeni alacağı için meclis toplantısını daha yapmadık. Daha neyi devraldığımızı açıklamadık. Bir kaç kez söyledim. Asla enkazı siyaset yapmayacağız. Allah’ımızdan, milletimizden aldığımız güçle, verdiğimiz sözlerin altından kalkacağız. Ben rakamları açıklayınca sizde göreceksiniz. İlk meclis toplantısının ardından sizlere açıklayacağım. 6 yaşındaki çocuğa bile neyi teslim aldığımızı anlatacağız. Yapılan bütün ihalelerin ve çalışmaların araştırılması için talimat verdim. Bu memlekette doğmamış evladımızın hakkını yersek şerefsiziz. Yapılan ihaleler, çalışmaları maliyetleriyle beraber paylaşacağız.” diye konuştu.

“Ahmet Akın Bu Kenti Uçuracak”

74 yıl sonra tarih yazıldığını söyleyen Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, “

Bugün bizim için tarihi bir gün. Bugünün tarihini unutmayın. Bandırma Belediyesi’ni 4’üncü kez kazandık. Bandırma tarihinde 74 yıl sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kazandı. Örgütümüzü kutluyorum. Dayanışma içinde sırasıyla yapılması gereken hizmetleri büyükşehir ile birlikte yapacağız. Ahmet Akın’a çok önemli bir görev yüklendi. Uzun yıllardır bu anı bekliyordu. Ahmet Akın bu kenti, Balıkesir’i uçuracak.” dedi. /Selin Girgin

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.