AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Balya’da düzenlenen ziyaret programı kapsamında, İl Kadın Kolları Başkanı Münevver Özhan, AK Parti Balya İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan ve ilçe teşkilatıyla birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Program kapsamında Reşadiye Camii’nde kılınan teravih namazının ardından Başkan Aydemir ve beraberindeki heyet, cemaatle sohbet ederek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı.
“DUALARIMIZI BİRLİKTE ETMEK BİZLER İÇİN ÇOK KIYMETLİ”
Namaz sonrası vatandaşlara salep ikramında bulunan Aydemir, Ramazan’ın birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiğini vurgulayarak, “Bu mübarek ayda hemşehrilerimizle bir araya gelmek, dualarımızı birlikte etmek bizler için çok kıymetli. Rabbim ibadetlerimizi kabul eylesin, kardeşliğimizi daim kılsın.” dedi.
Ziyaretlerine kahvehanelerde devam eden Aydemir, vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet etti. İlçe sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Aydemir, “Çayın yanında dostluk da demlenir, kahvenin tadı sohbetle güzelleşir. Birlik ve beraberlik içinde nice güzel günler geçirmek dileğiyle tüm hemşehrilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” diye konuştu. AK Parti teşkilatının vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceğini belirten Aydemir, il genelinde ziyaretlerin süreceğini kaydetti. Haber Merkezi