güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Adnan Oktar Organize Suç Örgütü'ne Operasyon

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Ö.T. isimli şüphelinin dijital materyal incelemesi neticesinde telefonunda kayıtlı olan bazı isimlerin önünde "Adnani", "A9" gibi kodlamalar yazıldığı tespit edildi. Tespit edilen bu şahıslardan haklarında adli işlem bulunmayan Balıkesir merkezinde D.S. (esnaf),  Bandırma’da R.K. (esnaf), S.M. (esnaf), Edremit’te M.P. (doktor-aile hekimi) olmak üzere (4) şüpheliye yönelik Balıkesir Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince eş zamanlı operasyon yapılıp, şüphelilerin tamamı yakalandı. Yapılan aramalarda çok sayıda Adnan Oktar kitabı ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2019 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2019 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Adnan Oktar Organize Suç Örgütü'ne Operasyon

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Ö.T. isimli şüphelinin dijital materyal incelemesi neticesinde telefonunda kayıtlı olan bazı isimlerin önünde "Adnani", "A9" gibi kodlamalar yazıldığı tespit edildi.
Tespit edilen bu şahıslardan haklarında adli işlem bulunmayan Balıkesir merkezinde D.S. (esnaf),  Bandırma’da R.K. (esnaf), S.M. (esnaf), Edremit’te M.P. (doktor-aile hekimi) olmak üzere (4) şüpheliye yönelik Balıkesir Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince eş zamanlı operasyon yapılıp, şüphelilerin tamamı yakalandı. Yapılan aramalarda çok sayıda Adnan Oktar kitabı ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.