güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ADD BANDIRMA ŞUBE'SİNDEN “BAHAR SERGİSİ”

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bandırma Şubesi, öğrenci burslarına katkı sağlamak amacıyla bir etkinlik düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 08:00
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
ADD BANDIRMA ŞUBE'SİNDEN “BAHAR SERGİSİ”

ADD Bandırma Şubesi, verdiği eğitim burslarına destek olmak için kermes düzenleyecek ve aynı zamanda “Bahar Sergisi”ne ev sahipliği yapacak.

6-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan “Bahar Sergisi”, dernek binasında ziyaretçilerini ağırlayacak. ADD Bandırma Şubesi'nin düzenlediği bu etkinlik, öğrenci burslarına destek olma amacını taşıyor.

Dernek tarafından burs desteği alan öğrenciler için düzenlenecek kermeste, hayırseverler ve dernek üyeleri bağışlarda bulunacak. ADD Bandırma Şube Başkanı Zeynep Yeşiltaş ve Kadın Kolları Komisyonu üyeleri tarafından organize edilen “Bahar Sergisi” ve kermese gelen her bağışın, öğrencilere burs olarak değerlendirileceği vurgulandı. Kermes hakkında açıklamalarda bulunan ADD Bandırma Şube Başkanı Zeynep Yeşiltaş, "Geleneksel olarak her yıl düzenlenen kermes etkinliğimizi bu yıl yine gerçekleştiriyoruz. Elde edilen gelirlerle hem üniversite hem de lise öğrencilerimize burs imkanı sağlıyoruz. Tüm katılımcılardan gelen destekler bize büyük güç veriyor. Bu yıl kermesimizi 3. kez düzenliyoruz ve herkesin emeği ve desteği çok kıymetli" dedi. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.