güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Adalet Yürüyüşüne Bandırma’dan 90 Kişi Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisinin ( CHP ) 20 gün önce Ankara’dan başlatmış olduğu Adalet Yürüyüşüne Balıkesir’in birçok ilçesinden katılım oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2017 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2017 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Adalet Yürüyüşüne Bandırma’dan 90 Kişi Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisinin ( CHP ) 20 gün önce Ankara’dan başlatmış olduğu Adalet Yürüyüşüne Balıkesir’in birçok ilçesinden katılım oldu.

20 gün önce Ankara Güvenpark’ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan ‘Adalet Yürüyüşü’ne Balıkesir’den de yoğun bir katılım olduğu gözlendi.

Yürüyüşün 20. Gününde Bandırma’dan CHP Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm, Namık Havutça ve Ahmet Akın, İlçe Başkanı Atilla Atakay, Belediye Başkanı Dursun Mirza, İl Meclis Üyesi Uz. Dr. Selim Panç ile birlikte çok sayıda partili katılarak Adalet için yürüdüler.   

Bandırma’dan olduğu gibi il ve ilçelerden de katılım gerçekleşti. Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve ilçelerinde ki çok sayıda partili adalet yürüyüşüne katılarak binlerce insanla birlikte destek verdiler.

25 gün sürmesi beklenen ve Maltepe’de sonlanacak 432 km’lik Adalet Yürüyüşüne katılan Balıkesirli siyasetçiler ve vatandaşların ortak vurgusu ise “Herkes İçin Adalet Oldu.”/Levent Karaçay

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.