güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

300 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Levent Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte 300 fidan, “1 Fidan 1 Nefes,” sloganıyla toprakla buluşturuldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2022 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2022 00:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
300 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Bandırma Belediyesi, Kent Konseyi, Onyedi Eylül Üniversitesi, TEMA Vakfı ve Yeni Hayat Rehabilitasyon Merkezi’nin iş birliğiyle düzenlenen “1 Fidan 1 Nefes,” etkinliği ile 300 fidan toprakla buluşturuldu. Levent Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, TEMA Vakfı Bandırma Şube Başkanı Burak Uğur, Levent Mahallesi Muhtarı Netice Yalın ve minik öğrenciler katıldı.

Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, etkinlik ile ilgili, “Paydaşlarımızla birlikte ortak proje kapsamında bir araya geldik. Bu hafta Levent Mahallesi'nde 300 çam fidanını toprakla buluşturuyoruz. Alanın tahsisini Bandıma Belediyesi sağladı. Fidanlar da Bandırma Belediyesi ve TEMA tarafından temin edildi. Bandırma'da yeşil alanları arttırmak hedefindeyiz,” ifadesinde bulundu.

Etkinlik ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan TEMA Vakfı Bandına Şube Başkanı Burak Uğur, “Bu etkinlik ile baharın gelişini fırsata çevirmek istedik. Kentimizi olabildiğince yeşillendirmek istiyoruz. Burada 150 çoğumuz 300 fidanı toprakla buluşturuyor,” dedi.

Levent Mahallesi Muhtarı Netice Yalın ise mahallesinde yapılan etkinlik nedeniyle çok mutlu olduğunu kaydederek, “Mahallemiz yeşilin az olduğu bir mahalle. O yüzden bizler de elimizden geldiğince fidan dikimleri gerçekleştiriyoruz. Bugün yapılan etkinlik için çok teşekkür ederiz,” diye konuştu. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.