güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

2 AYRI HIRSIZLIK OLAYININ FAİLİ YAKALANDI

Bandırma polisi 2 ayrı hırsızlık olayının gerçekleştirdiği tespit edilen İ.K. isimli şüpheliyi yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 11:10
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
2 AYRI HIRSIZLIK OLAYININ FAİLİ YAKALANDI

Hacıyusuf Mahallesi Santral Caddesi'ndeki bir ikametten toplam 48 bin TL değerinde malzeme çalınması olayı ile İhsaniye Mahallesi 73. Sokak'taki ikametten 7bin 275 TL para çalınması olayının failinin aynı kişi olduğu, Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nin çalışmaları sonucunda tespit edildi.

Ekipler, yaptıkları teknik ve istihbarı çalışma neticesinde iki hırsızlık olayının da İ.K. (18) tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Edinilen bilgiye göre; Bandırma’da meydana gelen evlerden hırsızlık olaylarıyla ilgili araştırma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olay yeri ve çevresinden alınan güvenlik kamera görüntüleri ve teknik çalışmalar sonucu elde edilen parmak izlerinden İ.K. (18) isimli şüpheliyi tespit etti. Şüphelinin yakalanması için elde edilen bilgiler üzerine ekipler gerekli tedbirleri alarak şüpheliyi durdurmaya çalıştığı ancak şüphelinin polislerden kaçarak Çınarlı Mahallesinde bulunan bir apartmanın çatısına saklandığı yerde yakalandı.

Şüphelinin yapılan GBT sorgusunda 16.06.2024 tarihinde Açık Cezaevinden firar ettiği ve 15 yıl 5 ay 30 gün kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.