güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

15 İLDE DEV OPERASYON: 37 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği, Erdek Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 17:54
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
15 İLDE DEV OPERASYON: 37 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Edinilen bilgiye göre; Yürütülen soruşturma sırasında, internet siteleri ve sosyal medya platformları üzerinden sahte hesaplar açarak ürün satış ilanı oluşturan ve bu ilanlar üzerinden vatandaşları dolandıran 42 şüpheli tespit edildi. Dolandırıcılık faaliyetlerinde kullanılan banka hesaplarını da kullandıkları belirlenen şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon hazırlandı.

85 ekip ve 190 personelin katılımıyla Adana, Antalya, Amasya, Batman, Bingöl, Diyarbakır, İstanbul, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mersin, Muğla, Osmaniye, Şanlıurfa, Trabzon ve Van illeri olmak üzere 15 ilde eş zamanlı bir operasyon başlatıldı. Operasyon sonucunda 37 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon sırasında yapılan aramalarda, 45 adet akıllı telefon, 38 adet sim kart, 8 adet hafıza kartı/USB bellek, 24 adet banka kartı, 6 adet laptop bilgisayar ve 15.940 TL para ele geçirildi. Gözaltına alınan 37 şüpheliden 15'i adli mercilere sevk edilerek tutuklandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’nce  halkın mal ve can güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmaların hız kesmeden devam edeceği belirtildi.. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.