güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖZÜMÜT “İHTİYAÇ SAHİBİ OLAN HERKESE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Kızılay Bandırma Şube Başkanı Halil Özümüt, gerçekleştirdikleri yardımların Ramazan Ayı dolayısıyla daha da arttığını belirterek, ihtiyaç sahibi olan herkese ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2022 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2022 00:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
ÖZÜMÜT “İHTİYAÇ SAHİBİ OLAN HERKESE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Kızılay Bandırma Şube Başkanı Halil Özümüt, yaptığımız özel röportajda Kızılay Bandırma Şubesi’nin ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım çalışmaları hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. İhtiyaç sahibi olan herkese ulaşmaya çalıştıklarını vurgulayan Halil Özümüt erzak, sıcak yemek ve nakdi yardımlarla Ramazan Ayı’nı yoğun geçirdiklerini ancak bunun dışında da gerçekleştirdikleri çeşitli protokoller ile özellikle ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik kıyafet yardımlarında bulunduklarını söyledi.

Halim Özümüt, “Bandırma Kızılay Şubesi olarak Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşarak kıyafet yardımı yapıyoruz. Tabi ki her gün erzak ve sıcak yemek dağıtımı da gerçekleştiriyoruz. Aş evimiz ile sıcak yemek yapamayacak durumda ihtiyaç sahibi olanlara her gün yemek götürüyoruz. Her gün aşağı yukarı 80 kişiye sıcak yemek götürüyoruz. Bağışçılarımızdan gelen yardımları, fitre ve zekatları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bandırma Kızılay Şubesi olarak herkese ulaşmaya çalışıyoruz.

Ramazan Ayı’nı çok yoğun geçiriyoruz ancak Ramazan Ayı’nın dışında da bu tür yardımlarımız devam ediyor. Mesela kıyafet yardımlarımız her zaman var. Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız protokol ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ve ailelerine sürekli olarak yardımda bulunuyoruz. Üniversitemiz ile yeni yaptığımız protokol kapsamında ise ihtiyaç sahibi 3 bin üniversite öğrencimize de kıyafet yardımı yapacağız. Çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor.

İhtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak isteyen herkes Bandırma Kızılay Şubesi’ne gelerek bizimle iletişime geçebilirler,” dedi. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.