güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

MUTFAKTA YANGIN VAR

Enerji ve akaryakıt fiyatlarında yaşanan artışlar arada inişler gösterse de yükselmeye devam ediyor. Bunlar arasında mutfak tüplerinin de ayrı bir önemi var.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2022 00:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 00:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
MUTFAKTA YANGIN VAR

Doğalgaz gelmeyen şehirlerde, mahallelerde, köylerde yaşayanlar hala mutfak tüpüne mahkumlar. Balıkesir geneline bakıldığında doğalgaz kullanımı yaygınlaşmış durumda. En azından vatandaşların büyük bir kısmı ev ve işyeri ısıtmasında tam anlamıyla kullanmasa da ocaklarında doğalgaz kullanmaya gayret gösteriyorlar.

Tüp Fiyatları Aldı Başını Gidiyor

Doğalgaz kullanımı yaygınlaşsa da Balıkesir’de de hatırı sayılır mutfak tüpü kullanmaya devam eden vatandaşlar var. Öte yandan köylerde ve diğer kırsal kesimlerde de vatandaşlar, tüp kullanıyorlar. Büyük tüp 315 lira, küçük tüp 68 liradan satılıyor.

Bir tüp likitgazın çekirdek bir aileye maksimum 1 buçuk ay yettiği ifade ediliyor. Bu kadar kısa aralıklarla yenisi ile değiştirilen mutfak tüpünün fiyatının sürekli olarak artması vatandaşların ödeme güçlüğü yaşamasına neden oluyor.

2021 yılı Mart ayında evlerde kullanılan standart mutfak tüpü 120 liraya satılıyorken bu sene yani 2022 yılı Mart ayında aynı tüpün fiyatı 310 lira. /Haber Merkezi

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.