güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

“EMEKLİ AİLESİ BU PARAYLA GEÇİNEBİLİR Mİ?”

Türkiye Emekliler Derneği (TED) Balıkesir Şube Başkanı Kenan Siyer, emeklilerin hallerinden memnun olmadıklarını söyledi. Günümüzde bazı emeklilerin 2 bin 500 lira emekli maaşı aldığına dikkat çeken Siyer, “Emekli ailesi bu parayla geçinebilir mi?” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2022 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2022 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
“EMEKLİ AİLESİ BU PARAYLA GEÇİNEBİLİR Mİ?”

“Emekliler Arasında Ayrım Kaldırılsın”

2 bin 500 lira emekli maaşı alanın ev kirası, doğalgaz, elektrik, su temizlik ve beslenme giderlerini nasıl karşılayacağını herkesin düşünmesi gerektiğini dile getiren Siyer, açıklamasında emeklilere verilecek olan Bayram ikramiyesinin de 2 bin lira olmasını istedi. Dernek yönetimi olarak 5 bin 500 üyeye taksitle kömür temini ve Erdek’te bulunan Konaklama tesisinde 6 gün dinlenme imkanı sağladıklarını anlatan Siyer, memur emeklisine yüzde 30 zam verilirken, Bağkur ve işçi emeklisine yüzde 25 zam verildiğini belirterek, “Niye farklı zam veriliyor. Bu ayrım kaldırılmalı. Zamlar eşit ve adil verilmeli” diye konuştu.

“Emeklilere Milli Gelirden Pay Verilsin”

Emeklilere milli gelirden pay verilmesini talep eden Siyer, yüzdeli zammın kaldırılmasını isteyerek, “2. Baharını yaşayan emeklilere seyyanen zam verilmeli” dedi.

Siyer’den Gençlere Öneri

Siyer, son olarak gençlere şu önerilerde bulundu: “Çok çalışın. Yabancı dil ve bilgisayar kullanmayı öğrenin. İyi insan olun. İnsanlara yardım edin. Örf ve adetlerimize sahip çıkın.” /Haber Merkezi

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.