güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

EKONOMİ ONLARI DA VURDU

Belediye Nikah Salonu’nun altında kurulan Hanımeller El Emeği Pazarı’nda tezgah açan kadınlar eskisi gibi satış yapamadıklarından şikayet ediyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2022 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2022 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
EKONOMİ ONLARI DA VURDU

Bandırma Belediyesi’nin Bandırma’da yaşayan kadınların ev ekonomisine katkı sağlayabilmeleri amacıyla hayata geçirdiği Hanımeller El Emeği Pazarı’nda çok sayıda kadın tezgah açıyor. Belediye Nikah Salonu’nun altında, hafta sonları kurulan tezgahlarda yıllardan beri kendi ürettikleri ürünleri satan kadınlar, son dönemde ise eskisi gibi iş yapamamaktan dert yanıyorlar. Kadınlar, yaptığımız röportajlarda mevcut ekonomik tablonun satışlara etki eden en büyük neden olduğunu ifade ediyorlar.

Hanımeller El Emeği Pazarı’nda tezgah açan kadınlardan biri olan Serpil Elmas yaptığımız röportajda, “Bütün esnaflar gibi bizim de pek tadımız tuzumuz yok ama idare etmeye çalışıyoruz. Ramazan Ayı dolayısıyla da satışlarımızda düşüş var,” diye durumu özetledi.

Cevriye Gürcanlılar, saat 15.00’te gerçekleştirdiğimiz röportajda henüz siftah bile yapamadığını belirterek “Satışlarımız tek tük oluyor. Herkes ekonomik olarak zor durumda,” dedi.

Bahriye Yelmez ise Hanımeller El Emeği Pazarı’nda 13 yıldan bu yana tezgah açtığını söyleyerek, “Hayat şartları çok zorlaştı. Her şey çok pahalı, bundan çok şikayetimiz var. Müşterilerimiz pazara uğramaz oldu. Böyle giderse satış yapmayı bırakmak zorunda kalabiliriz,” ifadesinde bulundu. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.