güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BAYRAM ŞEKERLERİNİN FİYATI İKİ KATINA ÇIKTI

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala bayram şekerlerinin satışına başlandı ancak bu sene fiyatlar çok yüksek, satışlar ise durgun.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2022 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2022 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BAYRAM ŞEKERLERİNİN FİYATI İKİ KATINA ÇIKTI

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala bayram şekerleri tezgahları süsledi süslemesine ama vatandaşlar alamamaktan esnaf ise satış yapamamaktan şikayetçi. Artan şeker fiyatlarından yakınan Saray Şeker İşletme Sahibi Aytek Atik, şeker fiyatlarının bir senede iki katına çıktığını ve öte yandan da alım gücünün düşmesi sebebiyle, bayram öncesi satışların durgun olduğunu kaydetti.

Aytek Atik, konu ile ilgili, “Her şey gibi şeker fiyatları da arttı ve insanların alım gücü çok düştü. Her şeyin fiyatı geçen seneye göre en az 2 kat arttı. İnsanlara mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şeker çuvalının fiyatı 350 lira civarındaydı, şu an 900 liraya kadar çıktığı söyleniyor. Bu korkunç bir rakam artı stokçuluk mu yapılıyor, tedarik mi edilemiyor bilemiyoruz ama bir sıkıntı var. Bundan kaynaklı olarak fiyatlarda anormal derecede bir artış oldu,” dedi. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.